top of page

Projects

Current project

E-invoicing PEPPOL

Met e-invoicing of e-facturatie wil de Belgische overheid haar facturen op elektronische wijze ontvangen en verzenden. Concreet betekent dit dat de leverancier zijn facturen elektronisch verzendt én dat de entiteiten van de overheid deze digitaal verwerken. Dit is uiteraard een belangrijke efficiëntiewinst voor de ontvangende overheid. Ook voor het bedrijfsleven is dit een grote meerwaarde. De ontvangst van de factuur is gegarandeerd, de snellere verwerking is mogelijk. Mede door e-facturatie wil de Belgische overheid haar betaaltermijnen beter respecteren.

Het platform Mercurius is bovendien ‘Peppol’ compliant. Dit staat voor 'Pan European Public Procurement Online'. Peppol levert een standaard, een software en een afsprakenkader om o.a. e-facturatie in de B2B, B2G en in een internationale context toe te passen.

Heating Management & services

Dagelijks worden de gegevens opgehaald via beveiligde vpn-lijnen met info over verwarming, warm en koud waterverbruik, toestand, ... . Onze software levert facturen, statistieken en prijsberekeningen. Data wordt doorgestuurd naar het boekhoudpakket. Alle gegevens worden in the cloud bewaard zowel de applicatie als de data zelf en kan van overal geraadpleegd worden, op elk moment en via verschillende kanalen. Toekomstige ontwikkelingen spitsen zich toe op het bewaken van airco systemen, branders, pompen, ... en andere toestellen die opgevolgd moeten worden in moderne gebouwen.  

bottom of page